'voorziet levensgenieters van unieke smaken'

Dranken

Ginger Wine Cocktail

Ingrediënten

• 150g gerookte zalm in reepjes gesneden
• 1 eetlepel (15ml) Hutchison's Ginger Wine
• 250g Farfalle (Strik pasta)
• 12g boter
• 100g Champignons
• 285ml Single Cream
• 2 takjes peterselie als garnering

Bereidingswijzen

• Verhit een koekenpan, smelt de boter, voeg de champignons toe
• Koken voor 4 -5 minuten tot ze bruin zijn
• Voeg geleidelijk de room, zalm & Hutchison's Ginger Wine
• Koken voor 2 -3 minuten totdat het heet is
• Breng op smaak met zwarte peper
• Giet de pasta af en voeg toe aan de pan
• Meng de zalm, gember en roomsaus
• Serveer in pasta borden met garnituur

Ginger Wine

Ingrediënten

• 4 schnitzels elk 1/4 in (6 mm) dik met een gewicht van ongeveer 75
• 50g ongezouten boter
• 1 theelepel olijfolie
• 6 eetlepels Hutchison's Ginger Wine
• 1 eetlepel citroensap
• 3 eetlepels slagroom
• bloem
• Zout en zwarte peper
• 4 citroen persen
• 1 eetlepel gehakte peterselie

Bereidingswijzen

• Snijd het vet van de schnitzels
• Bestuif lichtjes met de gekruide bloem
• Verhit de boter en olie in een zware gebaseerde pan op matig vuur en bak de schnitzels gedurende 5-6 minuten tot ze goudbruin aan beide kanten
• Til de plakjes op een schaal en houd ze warm
• Voeg de Hutchison in de pan en breng het zachtjes aan de kook, meng met het braadvocht.
• Roer het citroensap en de room
• Sudderen gedurende een verdere 2-3 minuten tot de saus heeft een bleke koffie kleur en breng op smaak met zout en peper.
• Giet de saus over het vlees en garneer met een citroen twist gestrooid over gehakte peterselie.
• Best geserveerd met gekookte aardappelen of rijst

 

Ginger cream

Ginger Wine desserts

Ingrediënten

• 3 eierdooiers
• 1 eetlepel basterdsuiker
• 1 eetlepel Hutchison's Ginger Wine
• Verse frambozen en/of bosbessen

Bereidingswijzen

• Klop de eierdooiers en suiker over een steelpan van sudderend water tot dikke & bleek van kleur
• Voeg de Hutchison & blijven kloppen
• Schik de vruchten met de sabayon mengsel
• Met behulp van een kleine fakkel of zeer hete grill glazuur je de sabayon - het moet snel tot een goudbruin uiterlijk
• Serveer af met vanille-ijs

Ginger Wine desserts

Ingrediënten

• 4 eierdooiers
• 75g Castor suiker
• 50ml Double cream
• 1 eetlepel Hutchison's Ginger Wine
• 4 passievruchten, zaden uitgehold
• 1 Banaan Gesneden
• 1 eetlepel bruine suiker

Bereidingswijzen

• Verwarm de oven voor op 180 ° C
• Klop de dooiers en de suiker
• Verwarm de room en melk met de Hutchison heel zachtjes tot brandende punt
• Meng de banaan en passievrucht pulp met een lepel in de bodem van 4 schaaltjes
• Giet de room in de opgeklopte mengsel
• Giet terug in de uitgespoelde pan en roer op laag vuur 5 minuten tot het dik wordt
• Zeef in de schaaltjes bovenop de vrucht
• Plaats schaaltjes in een braadslee half gevuld met water
• Bak in de oven gedurende 30 minuten, af laten koelen voor het serveren
• Tenslotte strooi bruine suiker over de bovenkant van elk schaaltje en flitser onder een
zeer hete grill tot brûlee